Eggwhite omelett

IMG_2165

I got this delicious recipe for egg white omelet from Lauren Conrad’s website. Quick and easy to make, it’s a perfect lunch or a light dinner. You can add the vegetable that you like, I usually go by what I have in the fridge that day. This is how you make it. For the original recipe click on this link: Lauren conrad

2 or 3 egg whites (depends on how big the eggs are and how hungry you are)

10 gram baby spinach

3 cherry tomatoes

A slice of onion

10 gram of shredded mozzarella

A pinch of onion powder

A pinch of salt

Olive oil for the pan.

Beat the egg whites, onion powder and baby spinach together. Add a teaspoon of olive oil to the pan and heat it on medium heat. I like to use an olive oil flavored with basil. Pour the egg white mix in to the pan and let it fry for 2 min on each side. Then sprinkle the cheese on half of the omelet, and then add the sliced cherry tomatoes and onion. Sprinkle a little salt and then fold the omelet and let it fry for a couple of minutes until the cheese has melted. Serve with some vegetable on the side. Hope you enjoy it.

 IMG_2161

Det här smakfulla receptet på omelett gjord på äggvita har jag fått från Lauren Conrads hemsida. Den är snabb och enkel att göra, perfekt som lunch eller en lätt middag. Du kan tillsätta vilka grönsaker som du tycker om, jag använder vanligtvis det jag har hemma i kylskåpet för närvarande. Så här gör du omeletten. Om du vill ha originalreceptet så hittar du det här: Lauren Conrad

2-3 äggvitor (beror på hur stora ägg du har & hur hungrig du är)

10 gram baby spenat

3 körsbärstomater

1 skiva lök

10 gram riven mozzarella

En nypa lökpulver

En nypa salt

Olivolja att steka i.

Vispa äggvita, lökpulver och baby spenat tillsammans. Värm 1 tsk olivolja på mellanvärme i en stekpanna. Jag föredrar en olivolja med smak av basilika. När olivoljan är varm tillsätt äggmixen och grädda omeletten ca 2 min på varje sida. Strö osten på halva omeletten, lägg på körsbärstomaterna och löken. Smaksätt med lite salt. Vik ihop omletten och grädda någon minut tills osten har smält. Servera omeletten med valfri sallad. Hoppas du tycker om den.

Advertisements

One thought on “Eggwhite omelett

  1. Pingback: Tortilla de espinacas / Spinach Omelette | motivator

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s