Crispy Chicken Parmesan

IMG_1478

What do you do when you are stressed and need to relax? Myself, I go out for a run or I bake or cook a lot. I can go without baking for months and suddenly I make 3 different kinds of cookies and a cake and make bread and cinnamon buns. I know it’s a bit crazy…but it calms me down. Here is a great recipe for Crispy Chicken Parmesan. I love when recipes are this easy to make.

Vad gör ni när ni är stressade och behöver stressa av? Jag själv brukar ta en springtur ute eller så bakar jag eller lagar mat… i massor. Det kan ha gått månader sedan jag bakade sist och plötsligt så har jag gjort 3 olika sorters kakor, en brownie och bakat bullar på dag. Jag vet, det är lite galet….men jag blir avstressad av det. Här är ett riktigt bra recept för Krispig Parmesan Kyckling. Jag älskar när recept är så här enkla att göra.

Crispy Chicken Parmesan

4 kycklingbröstfilé

2 dl creme fraiche

3 dl parmesanost

1 tsk pizzakrydda

½ tsk Italienska örter

4 msk ströbröd

Salt & peppar

 

Dela kycklingfiléen på längden så att du får 2 tunna bitar av varje filé. Klä en ugnsform ca 25×30 med bakplåtspapper, lägg kycklingfilén på rad i formen.

IMG_0145

Riv parmesanost och blanda den med creme fraichen. Blanda ner alla kryddor och ströbröd. Bre ut röran noga ovanpå kycklingen. Strö ca en halv matsked ströbröd ovanpå. Grädda i ugn på 175g i ca 25-30 min.Jag serverade klyftpotatis till. Njut!

If any of my english followers would like me to translate the recipe, please make a comment below.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s