My favorite Pancakes!

IMG_1468
This is a breakfast for Queens and Princesses! Ever since I was an au pair outside NYC when was 18, I’ve been in love with American pancakes. This is my favorite recipe. Make it for yourself today! You deserve it and it is sooooo easy to make : )

Det här är en frukost för Drottningar & Prinsessor! Ända sedan jag som ung 18åring var au pair utanför New York har jag varit förälskad i amerikanska pannkakor. Det här är mitt favoritrecept. Laga det åt dig själv idag. Det är du värd och det är så lätt att göra! : )

Ooops! Glömde receptet : )

1 vispat ägg
3 dl filmjölk
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
2 msk smält smör
3 msk strösocker
smör att steka med

Vispa ägget. Vispa ner filmjölken i ägget. Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver & salt i en skål. Vispa ner mjölblandningen i äggblandningen. Tillsätt de smälta smöret & strösockret. Blanda väl. Värm en teflonstekpanna, tillsätt lite smör och stek på medelstark värme några minuter på båda sidor. Servera & ät gärna med lönnsirap. Personligen älskar jag att blanda lite blåbärssylt & lönnsirap ihop. Lycka till!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s