Rules of Entanglement

16003519

I found this wonderful new author through Goodreads and I’m happy I did. This is the second novel in a series by Gina L. Maxwell, I hadn’t read the first book when I read Rules of entanglement, but now I’m going to all of Gina’s books! This book is about Vanessa, a sassy prosecutor who arrives in Hawaii to help her best friend with her wedding planning. Since her best friend Lucie has become ill from food poisoning it’s up to Vanessa and Lucie’s brother Jax to plan the wedding. As soon as they set eye on each other sparks starts to fly. Vanessa is used to being in control at all times, she even has 7 rules that she lives by. Jax is set on making Vanessa break all of her rules for him and to ease up on her control. Let the games begin! The characters leaps out of the page and you will love their bantering with each other. The book had me laughing out loud a lot and that’s always a good sign. If you are looking for a fun, fast and steaming hot book, look no further! This is it and you don’t want to miss it! And if you like this book, check out Helenkay Dimons Hawaiian series or Lori Foster’s fighter series. I can’t wait to read Gina’s next book! Check this book out at Goodreads, there you will find where you can buy it: Goodreads

Rating: SSSSS

Jag blev tipsad om den här boken genom Goodreads och gissa om jag är glad för det. Det här är den andra boken i en serie av Gina L. Maxwell. Jag hade inte läst den första boken när jag läste Rules of entanglemant, men inget kan stoppa mig från att göra det nu. Den här boken handlar om Vanessa, en tuff åklagare som anländer till Hawaii för att hjälpa sin bästa vän Lucie att planera hennes bröllop. Eftersom Lucie råkat ut för matförgiftning är det upp till Vanessa och Lucies bror att sköta planeringen. Så fort Vanessa & Jax möter varandra så börjar gnistorna att flyga mellan dem. Vanessa är van att alltid ha kontroll, hon har tom 7 regler som hon lever efter. Jax bestämmer sig för att få Vanessa att bryta alla sina regler och att få henne att släppa på kontrollen. Let the games begin! Karaktärerna hoppar ut från sidorna i boken och du kommer att älska deras gnabbande med varandra. Boken fick mig att skratta högt ofta och det är alltid ett bra tecken. Om du letar efter något lätt, roligt och hett, så behöver du inte leta längre. Det är den här boken du vill ha och du vill inte missa den. Om du gillar den så kan jag rekommendera Helenkay Dimons Hawaii serier och Lori Fosters figther series.

Rating: SSSSS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s