New sofa

IMG_1215

I started my day by running outdoors in the sun and then had an omelet with truffle oil for breakfast. Great start for the day : ) A couple of months ago I found this amazing fabric online and I have had a yearning to use it as the cover to my kitchen sofa. Today I finally did it, I even had enough fabric to make some pillows for the sofa. This is the result:

Jag började dagen med att ta en springtur utomhus i solen, sedan blev det svampomlett med tryffelolja till frukost. Bra start på dagen! För några månader sedan hittade jag det här fantastiska tyget på nätet och jag har funderat på att använda det till att klä om min kökssoffa. Idag klädde jag äntligen om soffan och hade tillräckligt med tyg för att sy några kuddar. Här är resultatet.

IMG_1219

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s