Memory in Death

1469205939

This book is one in a series of books about Eve Dallas an NYPD Cop with capital C and a very dark past. Every book centers on a murder that Eve is the lead-detective on. You don’t have to read the books as a series, but I think you will enjoy them more if you do. This since the books also is about Eve’s life with the love of her live Roarke and if you are like me you’ll enjoy reading about the progress of their relationship. The book is set in the future and the first book in the series, Naked in death is set in the year of 2058. I’m not much of a fan of futuristic crime novels but I love this series, all the characters that you get to visit with and the fun gadgets that you have in the future.  The author is very good at keeping you guessing on who did it and keeping the suspense throughout the book. In Memory in death Eve has an unpleasant visit from her past. She soon is caught up in a murder where she herself or Roarke could be the lead suspect. With the help of her gang she starts to unravel the truth and everybody is not who they seem to be at first glance. I have only read one of the books, all the others I’ve listened to as an audiobook. I warmly recommend these books to you. And if you didn’t know it already, I let you in on the public secret that JD Robb is a synonym for author Nora Roberts. You’ll find the books by clicking on this link: Adlibris

Den här boken är en i en serie av böcker om Eve Dallas, en NYPD polis med stort P och med ett mörkt förflutet. Varje bok handlar om ett mord som Eve leder undersökningen av. Du behöver inte läsa böckerna i en följd, men jag tror att du får ut mer av dem om du gör det. Detta pga att böckerna även handlar om Eves liv med hennes kärlek Roarke och om du är lite som mig så kommer du att tycka om att läsa om framstegen i deras relation. Böckerna utspelar sig i framtiden och den första boken som heter Naked in death utspelar sig år 2058. Jag är inte så mycket för böcker som utspelar sig långt in i framtiden eller sci-fi, men jag älskar den här serien med alla fascinerande karaktärer och för att inte tala om alla roliga prylar som finns i framtiden. Författaren är bra på att hålla spänningen uppe i boken och man gissar oftast vem som har gjort det ända till slutet av boken. I Memory in Death får Eve ett obehagligt besök från sitt förflutna. Hon är snart intrasslad i ett mord där både hon och Roarke skulle kunna vara de huvudmisstänkta. Med hjälp av sitt gäng börjar hon reda ut sanningen och alla är inte vad de först utger sig för att vara. Jag har bara läst en dessa böcker, de andra har jag lyssnat på som ljudbok, vilket jag föredragit. Jag rekommenderar varmt hela den här serien. Om du inte redan visste det, så kan jag berätta att JD Robb är en synonym för författaren Nora Roberts. Du hittar böckerna genom att klicka på den här linken: Adlibris

Rating: SSSS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s