The Countdown has begun

The best part of the summer is getting up at 0630 every Saturday to go the flea market in Badhursparken in Piteå. Well, let me correct that going to the flea market is the best part, not getting up at 0630 on a Saturday…. Me and my friend Sara (yes, her name is also Sara…) are addicted to flea markets during the summer. What I like about it is the hunt. Going to a flea market is like treasure hunting, you never know what gems you are going to find. The trick is to decide what you are on the lookout for, for two years I was on the hunt for china set from Rörstrand named Gröna Anna. This is my plunder from two years of treasure hunting : )

Det bästa med sommaren är att stiga upp 0630 varje lördag och gå på loppisen i Badhursparken i Piteå. Eller vänta låt mig förtydliga det, det bästa är att gå på loppis, inte att stiga upp 0630 på en lördag… Jag och min vän Sara (ja, hon heter också Sara)är beroende av loppisar under sommaren. Vad jag älskar med det är jakten. Att gå på loppis är som att gå på skattjakt, du vet aldrig vilka juveler som du kommer att hitta. Tricket för en lyckad loppis är att ha något att leta efter, i 2 år var jag på jakt efter Rörstrands servis Gröna Anna. Det här är mitt byte efter 2 års skattjakt, 80 % har jag hittat på loppmarknader : )

IMG_1170

I haven’t decided yet on what to hunt for this year, luckily I have a couple of weeks to decide until the premiere is at Badhusparken the first week of June. Here is a picture of my best bargain from last year. I love this green glass and it was a steal, I only paid 60 sek.

Jag har inte hunnit bestämma mig för vad jag ska leta efter i år, så det är tur att det är några veckor kvar tills premiären den 1 juni i Badhusparken. Här är en bild på mitt bästa byte från förra sommaren. Jag älskar det här gröna glaset, dessutom var skålarna ett fynd, endast 60kr för hela setet.

IMG_1167

Om du vill veta vilka datum loppisen är i sommar klicka på den här länken: Loppis i Badhusparken

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s