Once Tempted

0345536983

Tess Casari travels from the east coast across the country to Silver Creek in California to find peace. She desperately needs a haven after her estranged husband has died and his family has treated her as a gold-digger. Tess arrives at the Knowles families Silver Creek Ranch with no experience from dealing with animals; she is a city girl through and through. She soon becomes an invaluable member for the Knowles and it doesn’t take long for magic to spark between Tess and oldest son Ward. The scenery in the book is beautiful and it made even a city girl like me want to go visit a ranch and saddle up some horses. I find the book an enjoyable reed. If I got to improve something in the book, it would be the first part that is set in New York, it could have been shortened a bit. If you like cowboys, family dramas and sweeping passion, look no further! Preorder Laura Moore’s book today by clicking the link here: Adlibris

Tess Casari reser från östkusten genom hela landet till Silver Creek i Kalifornien för att finna frid. Hon är i desperat behov av en tillflyktsort efter hennes man, som hon är separerad från, dör och hans familj som ser hennes som en golddigger. Tess anländer till familjen Knowles Silver Creek Ranch utan någon som helst erfarenhet av djur, hon är en stadstjej rakt igenom. Snart så är hon ovärderlig för familjen Knowles och det tar inte lång tid innan magi uppstår mellan Tess och äldsta sonen Ward. Landskapet i boken beskrivs på ett målande sätt och även en stadstjej som mig själv får lust att besöka en ranch och sadla några hästar. Jag tyckte att boken var angenäm läsning. Om jag skulle få ändra på något i boken, så skulle jag korta ner början som utspelar sig i New York, den var lite för lång. Gillar du Cowboys, familjedrama och passion? Då behöver du inte leta längre, gå in på länken nedan och beställ Laura Moore’s bok:Adlibris

Rating: SSS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s