Love in a nutshell

125001039X

Have you read any books by Janet Evanovich? If you haven’t this is a good book to start with. If you have read Janet’s series about bounty hunter Stephanie Plum you will recognazie the fun and quick dialogue that signatures her books. This book centures around Kate Appleton who desperately needs a job after being fired from her last one because of som bad beer. Kate has had som mishaps that leads to her being desperate enough to accept a job as a spy at Matt Culhane’s brewery. Since Kate has no experince from being a spy this leads to some hysterically funny moments. The book is full of colorful characters, one is crazier then the other. If you wont to read something that is light, romantic and make you laugh out loud? Then this is the book for you. Pick it up at by clicking this link  Love in a nutshell at adlibris Happy reading!

Har du läst några böcker av Janet Evanovich? Om du inte har gjort det är den här boken perfekt att börja med. Om du tidigare har läst Janet’s serier om prisjägaren Stephanie Plum kommer du att känna igen dig i den roliga & rappa dialogen som kännetecknar hennes böcker. Den här boken handlar om Kate Appleton som desperat är i behov av ett nytt jobb efter precis ha fått sparken från sitt senaste pga dåligt öl. Kate har haft flera missöden som leder till att hon är desperat nog att ta ett jobb som spion på Matt Culhane’s bryggeri. Eftersom Kate har noll erfarenhet av att vara en spion leder det här till några hysteriskt roliga stunder. Boken är full av färgrika karaktärer, den ena galnare än den andra. Vill du läsa en bok som är lättsmält, romantisk och får dig att skratta högt? Då är det här boken för dig. Du hittar den via den här linken hos Love in a nutshell på Adlbris

Rating: SSSSS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s