Great weekend

IMG_1122

I had a great weekend dogsitting for my dad. Yesterday Myran (dog’s name) and I started the day of with a long walk on the frozen sea. It was great day with almost clear blu skies and the balmy temperature of 2 degrees celsius. Here is a picture of Myran on the ice.

Jag har haft en kanon-helg som hundvakt åt pappa. Igår började jag och Myran dagen med att ta en lång promenad på isen. Nästan klarblå himmel och 2 grader varmt. Här är ett kort på Myran på isen.

IMG_1145

Last weekend when I visited my friends in Alingsås outside of Gothenburg, I went shopping in my favourite store Balders Hage. If you love shabby chic I recommend you to visit their store. It is my version of heaven : ). As soon as I saw that lamp I knew it was meant to be mine. Today my Dad rewired tha lamp and hung it in my kitchen. There were som words uttered that I can’t repeat while he was drilling in the ceiling ( which is made of concrete)…..This is the lovley result of his efforts. Hope you all had a great weekend!

Förra helgen när jag var nere i Alingsås, utanför Göteborg, så var jag och shoppade i min favoritbutik Balders Hage. Om du älskar shabby chic ocn lantlig stil så rekommenderar jag er att besöka deras affär. Det är min version av himmelsriket : ). Så fort jag såg lampan så visste jag att det var mening att den skulle bli min. Idag har pappa bytt lampsladd och hängt upp den i mitt kök. Jag kan inte repetera de ord han uttryckte medans han borrade i taket(som är gjord av betong)….. Det är det underbara resultatet av hans ansträngningar. Hoppas att ni alla har haft en bra helg!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s