Myran

20130323-090559.jpg

I helgen är jag hundvakt till pappas hund myran. Igår var vi båda bjudna till Min vän Sara och hennes barn Tilda & Arvid på middag. Myran slukade plättar och bacon i ett nafs. När vi kom hem var hon så trött att hon somnade på en gång. Det är utmattande att besöka små barn : ) Tur jag hade öronproppar hemma så jag kunde sova när myran började snarka…..

I’m dogsitting for my father this weekend. Yeasterday we were invited to dinner by my friend Sara and her two children Tilda & Arvid. Myran(dog’s name) fell asleep as soon as we got home. It’s exhausting to visit little children if you are a dog… : )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s