It had to be you

1455521124

I fell in love with Jill Shalvis writing a couple of years ago when I first read one of her books. Since then I have never been disappointed when I have picked up a copy of hers.  I have read all of the Lucky Harbor books and It had to be you are as good as the first one. I love all the corky side-characters that always are there to drive the hero and heroine a bit crazy and frustrated.  I fell in love with Ali & Luke from page one. Their love story made me laugh out loud, sigh, hurt and hm…lust, some parts of the story were smoking… I loved Luke’s toughness, but that when it came to Ali he was vulnerable. And Ali´s optimism was truly inspiring. She chooses to be happy although crap happened to and around her. There are few authors that can make you laugh out loud when you read their book, somehow Jill Shalvis always succeed in doing that. I strongly recommend that you order this book right now! You don’t want to miss this jewel. Click on this linc to preorder it at Adlibris

Jag upptäckte Jill Shalvis böcker för några år sedan och föll för dem direkt. Efter det har jag läst de flesta av hennes böcker och jag har hittills aldrig blivit besviken på en enda bok. Jag har läst hela serien Lucky Harbor och It had to be you är lika bra som den första boken. Jag älskar alla tokiga sido-karaktärer, som alltid finns med i böckerna, med syftet att göra hjälten & hjältinnan smått tokiga och frustrerade. Jag föll för Ali & Luke efter första sidan. Deras kärlekshistoria fick mig att skratta högt, sucka, känna smärta för dem och hm…..känna av deras hetta, vissa delar var riktigt heta… Jag gillade Luke’s tuffhet, men att han samtidigt var sårbar när det gällde Ali. Ali’s optimism var mycket inspirerande. Hon valde att vara lycklig, trots att skit hände för och runt henne. Det är få författare som kan få en att skratta högt när man läser deras bok, på nått sätt lyckas Jill Shalvis alltid med det. Jag rekommenderar er varmt att läsa den här boken. Ni vill inte missa denna juvel. Klicka på länken för att se var ni kan beställa den: Adlibris

Rating: SSSSS

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s